Cool Pink Pointer Glitter

.

Maja kom hit för en liten stund sen. Vi ska nog äta snart men jag mår typ illa och grejer, inte bra. Har ätit så himla mycket chips och sånt idag så de är väll därför. 
 

.

Har precis bäställt världens finaste byxor från junkyard, så dom kommer om några dagar, tjohooo.
 

.

Hinner inte blogga så jätte mycket men får stressa lite. Nu ska jag bara byta om sen ska jag och Moa ut till stallet.
Gammal bild på mig och min prins.
 

.

Godmorgon! Känner mig sjukt trött idag, neeeej. De värsta som finns är ju att vara trött och så får man inte sova, stackars mig. Jag ska sminka mig bara sen åker jag till skolan, puss & kram.
 

.

God afton (som john säger). Har inte riktigt hunnit blogga idag förutom i morse. Har varit med på en liten konsert på mejeriet och ätit tårta och grejjat, och när jag kom hem va jag så trött att jag bara slängde mig på soffan, snark. Men nu så! Ska bara borsta tänderna o lite och sen ska jag hoppa i säng, tjohooo. 
 

.

Godmorgon små vänner. Börjar om ungefär en timma, så skööööööööönt. Sitter och dricker nyponsoppa, lyssnar på musik och nu bloggar jag också asså shiiit., wow. 
 

.

Har precis tvättat bort sminket och nu ska jag sova, godnatt!
 

..

De blev en wätt konstig dag idag faktist. Vet inte riktigt vad jag och Maja gjorde, lite allt möjligt hahah.
 
 
 
 

.

Maja majs kom precis hit och vi ska kanske träffa Bagi och Tim sen, skojjigt. 

.

Jag tycker Miley Cyrus är skit grym. Alla ser ner på henne bara för att hon förendrades så himla fort. Hon står för vad hon tycker och vem hon är. Ni kanske tyckte om henne mera förut men bara därför behöver man ju inte hata henne. Och bara för att hon ser annorlunda ut så blir ju inte musiken dåligare? Jag slår vad om vad som helst att om hon bara hade bytt musik smak och inte bytt utseendet hade alla älskat henne.
 
Nästan alla artister får skit varje dag, varför? Bara för att alla vet vilka dom är så har dom ju fortfarande känslor. Många blir väldigt sårade. Tänk att få höra varje dag att man är dålig, bög, äcklig, ful av miljon tals av människor runt om i världen, inte så kul.
 
If someone tells you you´re not beutiful
turn around and walk away, so they can have
a great view of your fabulous  ass.
                                        - Miley cyrus

.

God dag bloggen. Kom hem från stallet för en liten stund sen, jag och maja åkte dit på Lucia träning. Nu lyssnar jag på musik och tjockar mig med chips och cola, mums.
 
 

.

Åh gud vad glad jag blev när jag gick in på bloggen och kollade hur många läsare jag hade. Va sjukt irriterad osånt innan oså såg jag att mina läsare bara idag hade sigit upp mot 70 läsare, stort tack, puss!
 

.

Tjena tjena! Sitter just nu hemma hos mina kära systrar. Bella är sjuk och hon låter som en man men ja de är trevligt iallafall, haha. Har precis fått i oss lite mat också, runt åtta åker jag hem och sen sover min vän Moa hos mig.
 

Bestfriend tag ✌️


.

Fick en fråga på ask om att jag borde klä mig som en tjej istället. Eeh...va? De jag inte riktigt förstår är varför folk ska bry sig? Vad är de som är så himla intressant. Från min sida ser jag de som att ni är så fruktansvärt avundsjuka att ni verkligen måste trycka ner folk för att ni ska känna er bättre. Jag är bara mig själv, jag står för vem jag är, hur jag ser ut osv. Tex blickarna i skolan bara skrattar jag åt för de är så sinnesjukt roligt att ni orkar lägga tid på sånt. 
 
Jag vill säga till alla att ni ska vara er själva, alla är vi olika så bli inte någon annas kopia. Jag är den jag är för att jag har valt de, ingen annan har berättat för mig hur jag ska vara, nej usch. Jag har inte alltid haft de där självförtroendet, men de senaste året fattade jag att man inte ska bry sig om vad andra tycker. De är inte bara negativa kommentarer jag har fått. Jag blir super duper glad när personer kommer fram till mig och säger "Du är annorlunda", "Du är så cool". Jag blir verkligen överlycklig. Sånna kommenatarer vill jag ha, och om ni inte tycker de säg ingenting alls då.
 
Här är bilder från 2010 och till nu på mig. Ni ser, fjortis och grejjer som alla andra förr, men inte nu längre! Va er själva ni är bäst så.
 


.

Hejsan hoppsan. Har inte bloggat på jätte länge, skäms... Men i´m back bitches. Har sovit hos Maja inatt, jätte kuligt har vi haft. Fotograferade lite förut till och med. Nu sitter jag i min säng och har precis redigerat bilderna oså. Ska ta bort sminket och sen ska jag hoppa i säng, puss.

.

Kom precis hem från skolan. Nu sitter jag och Estrid på mitt rum och ska snart äta. Vi sticker till stallet om en liten stund, tjohooo.
 

.

Tjena tjena. Jag va ju som sagt hemma idag igen, men jag ska ta mig till skolan imorgon tänkte jag. Jag och Maja åkte till stallet en liten stund, ska verkligen börja åka ut dit oftare för de är så himla mysigt, godnatt.
 

20 saker ni kanske inte visste om mig

saabinaduvet.blogg.se


..

Godmorgon små vänner! Har precis spelat in en "20 saker ni kanske inte visste om mig" video. Så den kommer upp snart här på bloggen. Är hemma idag igen för att jag har så jävla ont i ryggen. Men de är bättre idag. Nu ska jag käka lite frukost, kram. 

.

Godkväll eller vad man nu säger. Mår bättre nu men har fortfarande ont, buhuu. Tror jag ska till skolan imorgon, om jag inte har skit ont. Har inget annat att berätta, godnatt. 

.

 

.

Godmorgon på er. Stannar hemma från skolan idag och tycker lite synd om mig själv. Har ont i ryggen och mår illa. Men ska försöka ta mig upp ur sängen nu iallafall och äta frukost. 
Slänger in en skitfin bild på mig och Miqi.
 

.

Jag och Maja åkte ut till stallet vid ungefär fem, iiiiiiskallt! Men vi gick in och värmde oss hos hästarna. Gosade lite med min saknade prins, de behövdes. Saknar att få rida honom. Red lilla J och sen åkte vi hem. Mår inte så bra, har ont i ryggen och huvudvärk. Nu ska jag sova iallafall, kraaamiis.

.

Godmorgon! Har lite brottom så hinner inte riktigt blogga men nu ska jag iallafall till skolan. Slutar kvart över fyra ungefär idag och sen ska jag ut till stallet och rida, puss.
 

God afton

Hejsan hoppsan! Blir inte ens en rubrik i de här inlägget, aja. Har haft en sjukt skojig dag, jag har varit med Maja, Moa, Albin och Simon. Vi hade skit skojj! 

Bara för att upptarera gör jag ett inlägg från mobilen.

..

Godmorgon! Börjar halv nio idag, tjohooo. Första dagen på länge som jag faktist inte stressar på morgonen. Så ska gå och fixa lite frukost sen åker jag vidare till skolan. 

.

Hejsan hoppsan. Hade en skit rolig dag igår med Moa, Simon och John. Vi garvade så mycket att vi inte kunde andas, haahha. Nu sitter jag på mitt golv och bloggar. Moa är och dansar men hon och jag ska va sen och hitta på något skojigt. De är farsdag idag också så ska väll "fira" pappa lite senare.
 

If I aint got you


Myskväll med Moa


.

Hej små vänner. Har haft värsta tjejkvällen med bästis festis idag. Vi har badat, haft ansiktsmask och grejer. Super mysigt! Nu har lilla Simon kommit hit och vi sitter i en säng och skrattar. Moa sover här inatt, moahhhaha. 
 
 

.

Eftersom min kära vän Sabina aldrig bloggar så tänkte jag vara gullig och uppdatera er litegranna, men jag har inte en aning om vad jag ska skriva. Jag kan skriva 5 sanningar om mig själv (haha kansigt att jag gör det på Sabinas blogg, men who cares ^^).
  • Jag älskar ordet mens
  • Jag är jätterädd för smärta, verkligen jätterädd
  • Jag älskar att smsa från andras mobiler
  • Jag tycker Hello Kitty är jättesöt
  • Jag älskar choklad
 

Vill också passa på och säga att jag älskar min Sabina, hon är bäst.