Cool Pink Pointer Glitter

Mini köttbulle

Hej hopp. Idag var de friidrottsdag vilket jag inte tycker är speciellt kul, hehe. Men jag ska precis åka till stallet som faktist är ganska kul, väldigt kul. Ska rida på en mini köttbulle idag, skit söt.
Bild från en promenad med Zannas häst Star.
 

Big love

Godkväll. För tillfället sitter jag och äter kiwi som min mamma köpte till mig förut, big love. Ska snart gå och borsta tänerna och sen blir de läggdags för mig, puss.
 
 

Säng häng

Jag sitter i min säng och har kollat lite på live-sändningen från Blog awards, skojigt faktist. Men nu känner jag att jag behöver sova. Men mitt rum ser ut som ett "bombnedslag" (mammas ord) så innan jag får sova ska jag städa, attans.
 

Länkbyte

Jag tycker ni ska kika på min fina vän Jasmines blogg. Hon är ganska nyflyttad till Alingsås och jag saknar henne SÅHÄÄÄÄR mycket. Hon skriver om sin vardag och annat skojj, så klicka på bilden nedanför för att komma till hennes blogg!
 
 
 
 

Smoothie

Hej....igen. Mamma sa att vi inte hade några blåbär i frysen men vet ni vad jag hittade? BLÅBÄR BLÅBÄR BLÅBÄÄÄÄÄR. Så jag gjorde en "Blåbärs banan smoothie" som som tog slut för länge sen vilket är ganska tråkigt, men den var god. Jag har precis solat och blivit brun och fin, thihi. Imorgon har jag bästa skoldagen, jag ska vara i stallet HELA dagen, wohoooo.
 
Dålig kvalitet på bilden, jag vet.
 

Eksjös stadfest

Hejsan hoppsan. Jag har nog aldrig varit såhär mätt som jag är just nu. Har haft matresa idag i skolan, vilket betyder att man äter en hel del mat. Tänkte iallafall lägga upp lite bilder från förra helgen eller något sånt, när jag var på Eksjös stadsfest, vilket var väldigt skojjigt. Jag såg The Fooo, Marcolio och även Ison & Fille. En video från när Steve körde (och jag filmade hehe) hittar ni längst ner, pussssssss.
 
De är min underbara syster som har fotograferat mig och Hanna på schenen.
 
 

"Dröm vackra drömmar"

 Hade ridning idag, hoppning. De gick väll inte sådär jätte bra men jaja. Jag ska sova nu tycker mamma, hon kommer inn varje kväll och säger "Godnatt Sabina, dröm vackra drömmar". Och de betyder även "Gå och lägg dig, klockan är mycket". Så nu ska jag lägga mig i min gossiga leopard säng och sova, godnatt.
 

Trött tjej, hej!

God afton! Nu är jag himla trött men väldigt mätt efter att ha ätit köttbullar med makaroner, Miqis faromors plättar och kakor, när jag sen kom hem va de fika så jag rullar fram nu. Tänkte även berätta att jag slog personligt rekord i höjdhopp idag (stolt), de är ju ganska kul. Börjar vid nio imorgon, tjohooo, sovmorgon. 
 

Jag är tillbaka, woho!

Hej hej hej hej hej hej hej, HEEEJ! Min dator krachade för 3 månader sen ungefär, därför har jag inte bloggat. MEN här om dagen stog de en ny dator på mitt skrivbord, AAAAAAHHHH! Så jag är tillbaka, TJOHO WIHO TAHAAA. Tyvärr kan jag inte skriva så mycket mera för för de första blir inlägget SÅHÄÄÄR långt, men jag har även en skola att gå till imorgon, buhu, men så är de. Godnatt.