Cool Pink Pointer Glitter

.

Hejsan på er! De va längesen jag bloggade. De är pågrund av att vårat internet har varit knasigt. Men nu har vi köpt nån ny nånting så att de ska funka. Idag va ja hemma från skolan buhu. Sen kände jag mig bättre så då åkte jag och Maja till stallet. Nu ska jag faktist sova, godnatt.  

Linköping


.

Bion igår va faktist bra! Jag och Zack skrattade nog mest av alla haha. Vi va så tjocka att vi köpte en baota stor popcorn och två baota stora läsk(or)(ar). Sen åkte vi hem och åt kex och ost hahaha. Nu ska jag sova, äntligen!
 

´

Jag och Zack ska åka och kolla på "familjetrippen" på bio vid halv sju. De va typ evigheter sen jag kollade på bio, hejdåååååååååååååå.
 

´

Tjolla hopp! Har sovit hos min kusin Zack inatt. Dom skaffade två små kissekatter igår, jättesöta! Dom heter Hippie och Zombie, söta namn ju? 
 

´

 

´

Godmorgon! Mamma har börjat ge mig någon smothie varje morgon nu, hon säger att jag inte äter mycket vitaminer så då ger hon mig sånt där haha. Jag börjar skolan tjugo över åtta idag så de är ganska skönt.
 

´

Jag har inte bloggat på några dagar för vårat internet har krånglat lite osådär tyvär, men nu ska de funka. Idag har jag haft skitkul verkligen. Vi va i stallet med klassen, och att se alla på en häst va ganska intressant faktist haha. Sen fick ju jag rida självklart och de va superkul! Nu ska jag sova, godnatt.
 

´´

Jag och Moa åkte och va med Simon, vi åkte till maxi och Moa köpte tre chokladkakor haha. Kom hem vid nio ungefär. Nu sitter jag och snapchattar med lite folk men ska snart sova. De regnar jätte mycket ute assssssååå neeeejjjjj.
 

´

Har fixat lite i bloggen osådär, men den är inte klar än. Nu ska jag och Moa se på en film som heter "vi".
 

´

Jag och Moa har bakat chokladmuffins. Vi bakar alltid något med choklad i de är lite konstigt, men de är ju såååå gott. 
 

´

Vovvarnas kompis Diesel kom på besök idag. Så de blev chihuahua kalas här idag haha, men de är mysigt. Nu ska jag och Moa baka ännu en gång. 
 

´

Jag och Moa åkte upp till maxi och köpe dipp osånt, sen drog vi hem till mig och åt upp allt nästan på en gång haha. Innan jag va med Moa va jag med Miqi och massa annat roligt folk och sen kom Moa oså. Inatt ska lilla Moa sova hos mig, tjohoo.
 

Vandring


´

Jag och Moa slängde ihop en liten kladdkaka. Den blev faktist riktigt god. 
 

Moa äter ingredienser


´

Fick ett paket från rapunzel idag, tjohoo. Längtar sjukt mycket till jag kan börja använda de.
 

´

De gick bra att paddla kanot idag, eller jag ramlade inte i vattnet iallafall haha. Nu sitter jag och äter mackor osåååå. Moa kom precis så vi ska väll hitta på något. Bye bye.
 

´

Min dator va jätte knasig igår och fungerade inte tyvär. Men idag så funkar den. Just nu sitter jag och käkar frukost eller jag gör frukost. Jag börjar halv tio idag, chiiiilll. Så min broder hämtar mig och Miqi vid nio och skjutsar oss till lysingsbadet för vi ska paddla kanot, haha. 
Gammal bild på mig och Miqi hahahhaa.
 

´

Fick rida en annan häst än vad jag trodde idag men de gick bra iallafall. Jag har äntligen beställt hem löshår som kommer om bara någon dag men jag måste färga de innan de kan användas för de är blont haha. Ska till frisören nästa vecka. Men nu ska jag sova så jag orkar upp imorgon, godnatt.
Glömde ta med mig kameran till stallet så de får bli en mobilbild. La ut en video från stallet idag under de här inlägget istället.

10 september

 


´

Ska rida om ungefär 45 minuter. Längtar, längtar, längtaaaaaar.
 Wilma och Krösa Persan från igår.
 
 

´

Slutade skolan halv två idag. Nu sitter jag hemma helt slut och trött i huvudet och väntar på mat tror jag haha. Senare runt fem ska jag dra mig till stallet och hoppa en jätte fin häst, tjohoo. Önska mig lycka till.
 
 

-

 

9 September

Godkväll eller vad man säger. Gick i skolan till 20 över tre idag, senare vid fem åkte jag till stallet med Moa och Maja. Jätte mysigt fast kallt. Imorgon ska jag hoppa världen finaste häst, LÄÄÄÄNGTAR. Men nu ska jag krypa ner i sängen och sooova, äntligen.

Dödstrött

Nu är jag dödstrött och behöver sova, godnatt


Börjar blogga igen

Har inte bloggat på evigheter jag vet, men jag har inte haft någon lust. Men ska börja blogga nu igen. Just nu sitter jag hemma hos min syster med henne och hennes kompisar. Jag och Bella fotade lite förut också. Bloggar senare, puss.
 
 

ABC123

 


3 mobilbilder från idag

Skolan va faktiskt ganska kul idag. Även om skolan är de värsta jag vet så har jag grymt roliga klasskompisar som gör skolan kul, haha.


Nämen...Tja!