Cool Pink Pointer Glitter

.

 
Tjena mors! Sitter hemma hos mina kusiner och vi ska fira lite nyår här, thihi. 
 

.

 

.

Bästa som hände under året?
Street star men Miqi va riktigt skojj som vanligt. Men klassresan
men min klass i 6.an var skit rolig, de är något jag
gärna vill göra om.
 
Sämsta som hände under året?
När skolan började igen :(
 
Höll du några av dina nyårslöften? 
Tror inte ja hade några

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Hoppas inte de.

Dog någon som stod dig nära?
Ja, inte som stog mig så nära.
 
Vilka länder besökte du?
Sverige, gotland, öland.

Har du varit sjuk eller skadat dig?
 Ja de har jag. Ramlat ett antal gånger. Sen har jag
även åkt ambulans så lite sjuk har man väll varit.
 

Vad spenderade du mest pengar på?
 Godis, kläder, hår.
 
Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Gladare. 
 
Vad önskar du att du gjort mer? 
Levt livet.

Hur firade du jul?
Först den 23:e med uppesittarkväll men systrarna, sen med resten av familjen
hemma hos min mormor och morfar på julafton.
 
Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Jag vet faktist inte.

Hur skulle du beskriva din klädstil?
Ja, inte en aning.

Vad önskar du att du gjort mindre av?

Jag vet inte.

Hur firar du nyårsafton?
Med mina kusiner och vänner. 

Berätta om en värdefull läxa du lärde dig?
Att man inte ska bry sig om vad alla andra tycker. Och
att man ska leeeva liiiiiveeet. 

30 december tvåtusentretton


.

Kunde inte bestämma mig för vilket djur jag skulle ha i rubriken så jag tog allihoppa , thiihihihii.
Godkväll små fina. Har varit med moa toa idag, vi har kollat på film, ätit chips, fotat, ja lite så. Men vi har också färgat mitt hår, thihihiihihihihi. De blev lite brunrött sisådär, ingen stor skillnad men jag tycker de är kul med lite förändring. Imorgon är de nyår, hoppas de blir bra, godnatt.
 

.

Asså shiiiit vad länge sen de va jag bloggade, herregud förlåt för de. Jag har helt enkelt inte haft någon lust till att blogga på sista tiden men nu ska jag ändra på de. Har lekit lite med Moa, Maja, John och simon idag lite kuligt sisådär. Inatt sover Maja hos mig, thihi.
 

Maja min bitska lilla pirajja


Tjena mellanbena


.

Igår så va de lucia i stallet, jättemysigt. Vi pyntade stallet, gick ett lucia tåg och hade de allmänt mysigt. I lucia tåget hade vi en liten rudolf häst, så himla söt att jag nästan dog.

.

Hejsan små vänner! Jag och Moa åkte och köpte pepparkakshus och smartis förut och åkte hem och gjorde ett superfint pepparkakshus. Vi skrattade så mycket att vi bokstavligen höll på att bajsa på oss, hahahah.
 

.

Goddagen alla fina! Jag hade så himla ont i huvet och i magen förut så jag kunde inte äta när alla andra åt oså. Så efter 2 timmars sömn så tänkte jag äta och då va de pyttipanna, blääää. Så jag tog lite som jag hittade i kylskåpet och la på tallriken, yääääy.
 

Sjuk 123


.

Godmorgon! Tänkte faktist igår att jag skulle gå till skolan men kände idag att de inte gick, ååh. Men jag är ändå uppe tidigt. Nu sitter jag och målar naglarna så här på morgonkvisten. (lät lite gammalt)
 

.

Tycker ni borde ta och kolla på den här grymma videon som Caty och Amc har lagt upp. Caty är en av mina förebilder och jag tycker hon är helt grym från topp till tå. Dom gör de här skit bra så ta en titt!
 

.

Goddagens! Började känna igår att jag mådde dåligt så jag skippade till och med stallet då, så jag stannade även hemma idag. De är så himla tråkigt att vara sjuk, man har ju INGET att göra! Men nu har jag precis fått i mig mat så får väll ta och kolla på någon film eller liknade.
 

.

Godkväll kära folk! Är helt slut nu efter konserten, de gick jätte bra och vi fick glass på slutet, thihi. Kunde ju inte ta några bilder under själva konserten men jag tog bilder när vi övade så dom får ni se ett par stycken av.

.

Godkväll på er. Har varit på genrep hela dagen idag på bryggaren, de är Ellen Key gala imorgon och jag ska vara med så vi har varit där o kört egenom allt och fixat o donat. Nu ska jag ta mig en skönhetssömn för jag börjar nio imorgon med, tjohhhooooo.
 

.

Heeeeeeej. Har ju som sagt varit med mina kusiner hela helgen, skojj skojj. Vi byggde världens finaste snögubbe idag hahah, jättefin. Börjar nio imorgon så får sova lääääänge inatt. Så ska ta vara av den tiden nu därför säger jag godnatt!
"Hej kom och hjälp mig" ljus på den här bilden, jaja.
 

.

God kväll små vänner. Sitter hemma hos mina kusiner och äter chips och kollar på grymma Harry Potter. Förlåt för så himla dåligt bloggande den sista tiden....
 

.

Lilla Nevada och Terese kom förbi och vi har bakat massor av goda pepparkakor, mums. Jag och Maja ska möta några kompisar snart så de blir att va med dom resten av kvällen.
 

.

Tjenixen. Första advent idag, har öpnnat en lucka också, thihi. Nu är de bara 24 dagar kvar till julafton! De har ju gått svinfort. Sitter och lockar Majas hår just, sen ska vi baka lite pepparkakor, mums.
 

.

 
Jag har nog aldrig skrattar så här mycket som jag har gjort ikväll, haha. Mitt smink bara rinner. Jag och Maja kunde inte andas förut för att min tå såg helt fuck´t up ut hahhhah. Nu ska vi sova iallafall, godnatt.