Cool Pink Pointer Glitter

Husvagnsmys

 


Dagens OUTFIT

Tjenare! Har nyss ätit lite mat, mumsigt. Min dator är lite knäpp så de tar väldigt länge att göra ett inlägg, för att jag måste stänga av den 3-4 gånger och göra om, knas knas. Men här har ni min outfit idag.
 

cover-rolling in the deep


Caty med hiphopfabriken

Skit gryyym kväll! HERREGUUUUUUUD vad jag mår bra nu. Åkte ner till stan för och se Medina oså kommer Caty och hennes grymma rappare upp på scenen, sjukt häftigt. Efteråt var jag tvungen att leta upp Caty och snacka med henne, för en av mina saker som jag ville göra nångång var att få träffa just henne, shiiiiiiiit. 
 
För alla andra var höjdpunkten att Medina kom till stan, men för mig vad de att få träffa Caty! 
Sjukt grymma var ni alla, ni kommer långt tjejer! 
 

underbara embla

Gud vad jag tycker om Embla. Hon är så himla underbar och mysig. Kom hem från stallet för ungefär en/två timmar sen, hittade lite kladdkaka och chips så de sitter jag och äter nu, mumsigt.
 

drar mig till stallet

Tjena mors! Väldigt tråkig skoldag idag, shit. Men när jag kom hem sa mamma att hon ska laga morfars pyttipanna vilket är väldigt gott, och sen om någon timme ska jag ut till stallet och rida Embla, gud vad mysigt! 
 

Grillmys med mycket garv

 


Grillmys

Hej på er! Kom nyss hem från Löga där vi har grillat, ätit och bara haft de allmänt skojj. Lite kallt men överlevde. Nu ska jag värma mig under täcket och sova, godnatt.
 

Fina Embla

Var i stallet igår och red Embla, fyfan vad mysigt de va. Kände när jag kom hem att jag bara ville dit igen. Ikväll blir de grillmys med lite vänner, tar ju självklart med mig kameran, puss. 
 

underbar dag

Hade en så himla underbar dag i stallet idag, går inte beskriva. Va så fint väder att vi kunde rida ute i paddocken. Himla mysigt och varmt. Nu sitter jag hemma och pratar med Miqi i telefonen. Ska lägga mig snart, så godnatt.