Cool Pink Pointer Glitter

HALLOWEEN

Idag är de HALLOWEEN! Så jävla awesome! Inatt sover Miqi över här oxå, vi ska se skräckfilm och äta massa godis, nomnomnom. 
 
Mobba inte min swagiga "hej jag har sovit med smink och inte borstat håret" look.
 

Studio häng

Hade skönaste dagen igår. Åkte ner till studion vid tolv och var klar runt sju. Blir så himla glaaaaad av musik, wihoooo.
 
 

try

Just beacuase its burn dosen´t mean ju gonna die,
You got to get up and try.

Skön dag

 Vaknade, åt frukost med moa, hade fight med min bror, cyklade till sjukgymnasten, cyklade hem, åt mat, åkte sedan till stallet, red världens bästa häst, åkte hem, duschade, åt godis, bad min bror köpa energidryck, och nu sitter jag nyduschad i min säng och dricker energidryck, nomnomnom.
 
 

Gamla hemska bilder

De är så underbart skönt med höstlov, AAAAH. Låg kvar i sängen i 3 timmar idag, skönaste någonsin. Kollade egenom mitt minneskort som jag inte har ränsat på 2 år, hhahhah dom är så fula så dom får ni inte se. 
Men ni får se EN på mig, Elsa och Miqi för kanske ett år sen, puuuuss.
 

Sandraaaa

HEEEEEEEEEEEEEEEEEJ. Sandra från någonstans långt här ifrån kom igår, jätte mysiiiigt. Vi har ätit tacos 2 gånger, fixat naglarna och gått till maxi, hahahha. Vi har haft jätte mysigt iallfall. 
 

HÖSTLOOOOOV

DEEE ÄRR FREEEEDAAAAG OCH HÖÖÖÖÖSTLOOOOOOOV, JAG ÄLSKAR MITT LIIIV.  Jag kan sova hela nästa vecka hur länge jag vill, inga läxor eller prov, WIIHOOOOO.
 

Kanoooon dag

Gick till skolan idag, sovmorgon hade jag! WIHOO. Hade rätt sköna lektioner också och sen åkte jag till stallet där allt gick jätte bra, så den här dagen har varit kanoooon. Nu har jag suttit och läst tidning ett tag men ska snart sova, godnatt!  Åt till och med Makaroner & köttbullar förut (favorit rätten)
 

Ben & Jerry

Godkväller. Den här dagen som började kaos slutade ändå väldigt bra. Jag och Moa åkte till maxi och pantade burkar och sen köpte vi lite glass (moa har tjatat i evigheter). Nu ska jag borsta bort alla tandtroll och sen blir de sängen, puss & godnatt. 
 

Migrän

Bestämda att stanna hemma idag från skolan. Har äcklig migrän, höll på att avlida i morse men nu är de bättre iallafall. För tillfället sitter jag och dricker smoothie i sänge, nomnomnom. 
 

Ute på landet

Ååååh vad glad jag blev häromdagen när jag fick reda på att jag skulle få åka och hälsa på Embla igen. Jag, Lena och Mickan åkte ut på landet hos Ina och hälsade på alla pollar, jag fick även rida, WAAAAAHH. De va fyra asgulliga föl där också ja, jag dog. Så nu saknar jag Embla ännu mer än innan, hahah.
 

Kusin vitamin

Min kusin Zack kom för en stund sen. Vi har kollat mopeder, bilar och annat skojigt. Eftersom de är kanelbullens dag idag så ska vi åka och köpa bullar snart, puss heeeeej.
 

FREDAAAAG

Hejhoppsan! Jag sitter hemma hos min syster och käkar godis för de är fredaaaaaag, wiho. Vi har varit ute och fotat lite granna i solen, vilket är ganska mysigt. Nu ska vi fortsätta att äta godis, puss heej. 
 

Barnkalas

Godkväll. Den här kvällen har jag spenderat hemma hos Terese och Neveda, Nevada blev nämligen 5 år idag. Mysfaktorn var på topp. Vi lekte med barbies vilket faktist var väldigt länge sen jag gjorde.
 
 

Morgontrött

De är galet hur trött jag är på mornarna, känner mig som en zombiee. Idag ska vi även springa på idrotten vilket inte kommer gå bra alls, aja skitsamma. Nu ska äta upp min frukost sen åker jag till skolan.
 
 

AWESOME

Hade beställt ett par vattenhögtare för ett tag sen men när dom kom så var dom sönder, så jag beställde ett par nya, KOLLA VAD AWESOME. Inte bästa ljudet precis men dom är skit coola, natti natti.