Cool Pink Pointer Glitter

.

Hejsan hoppsan. Börjar nio idag så jävla skööööönt. Runt sex sen ikväll ska jag iväg och fira Ellinore, så blir antagligen inget mera bloggande idag utan de blir de imorgon. Nu sticker jag till skolan, puss.
 

.

Tjo! Har haft en sjukt rolig dag idag! Började med att jag nästan sprängdes för att jag åt så mycket bullar på hemkunskap. Runt fem drog jag och Jennifer iväg till Almvik (efter att vi innan hade missat bussen) .Vi red lite på gärdet och svettades haha.
 
Min bror hämtade mig och vi var på riktigt en millemeter på att köra in i en lyktstolpe, men vi gjorde inte de så han vände om och ville göra om samma sak igen (ja, han tycker om att sladda). 
 

.

 
Nu går jag och lägger mig. Imorgon ska jag va med Jasmine, thihi. Godnatt!
 

.

Gick ganska bra idag, tills jag ramlade av, drog med mig hela hindret ner och över mig, spräckte byxorna och fick ett decimeter stort blåmärke på låret, men annars gick de bara bra haha.
 

.

Hej på er. Ska bara byta om sen sticker jag till stallet och rider lite, ska hoppa idag, tjohoooo!
 

.

Godkväller! Dagen slutade nu med att jag och pappa bakade lite scones, mumsigt. Nu ska jag iallafall sova lite, godnatt!
 

.

Tjenare! Fortsätter att storstäda idag, men idag får jag sällskap av Moa, yeah.
 
 

.

God morgon på er. Sitter i sängen och försökte nyss få mamma att göra frukost på sängen åt mig men de gick inge vidare, haha. Så jag ska väll gå och äta lite frukost, puss.
 

.

 

.

Godkväller. Suger på att blogga, thihi. Idag har jag spenderat min lördag med att storstäda, yeah. Sen har jag och mamma kollat lite tv osv, skojigt. Kände inte för att göra något specielt idag, men fick iallafall iordning rummet med möblering, haha. 
 

.

Tjenare på er!  Har inte suttit vid datorn sen jag bloggade sist, vilket är ett bra tag sen. En anledning är jag är skit arg på mitt tangentbord...Man måste trycka typ tre gånger på sudda knappen för att en enda bokstav ska bort, åh. Men jaja ska börja blogga mera nu, puss.
 

.

Godkväller. Har varit i stallet idag , åkte direkt efter skolan och fan vad kallt de va! Trodde att jag på gränsen skulle frysa ihjäl. Jaja nu är jag hemma och dricker varmchoklad igen, mums. 
 

.

 
 

.

Glömde ju visa mitt skitgulliga skal jag fick av Natta igår, så himla fint. Kommer använda de hela tiden! 
 

.

Guuuud vad trött jag ääär. Men de har bara gått 1 enda dag i skolan, kommer ju dö. Jaja för att jag över huvudtaget ska ta mig upp imorgon så går jag och lägger mig nu, godnatt! 
 

.

God kväller. Sitter och dricker supergod varmchoklad med grädde, mums. Kollar även på "Trinny och Susannah stylar om Norge", shiiit bra ju.
 

.

Hejsan hoppsan! Har varit med Maja hela dagen. Vi drog ut till dom små pollarna runt 5 och åt Ben & Jerry och sen red, inte bra... Fick kramp mitt i ridningen så va tvungen att sluta för jag mådde så illa, pinsamt...
Nu ska jag sova, imorgon är de skola, buu!
 

.

Hej söta små vänner. Hoppas ni har haft en super bra start på de nya året, de har jag iallafall. Har glömt bort bloggen helt de senaste året, hhahahah de senaste året hahah va typ en vecka sen. Är så sjukt uttråkad just nu, hjälp.