Cool Pink Pointer Glitter

Spökrundan.

Igår gick ju jag, Teodor, Erik, Elsa och Rasmus på spökrundan på mejeiet. De skulle föreställa ett mentalsjukhus, och de gjorde de. 
 
Man åkte i hissan ner till våning 1. Där stog de en jätte läskig tjej och sa: "Gå snabbt men spring inte, gå på led. Följ nödutgångarna.
Vi började gå och så gick vi åt vänster, där va massa dörrar öppna, innanför dom va de galler och barn som grät och skrek. Vi följde korridoren, längst bort va de en dörr vi skulle öppna, så vi gick inte där och där va de massa kläder, de stack ut händer och skit därifrån. 
 
När vi kom ut därifrån va de en jätte smal gång av vita skynken. Man såg konturer av människor i dom där skynkelna och en tog tag i mig och försökte dra in mig, LÄSKIGT. När vi kom ut därifrån satt de en flicka på golvet och bara stirra. Sen kom en tjej som sa att vi skulle gå in 5 steg i ett MÖRKT rum och stanna, vi stog där i typ 7 sekunder och sen skrek massa och de började blinka.
 
 
När vi hade gått upp ur en liten trappa va de en tjej som hängde över en sån här balletstång och skrek hysteriskt på hjälp. Sen kom vi in i en sal med massa speglar, på vänster sida stog de tre barnsängar med barn i då. En tjej gick upp ur sängen och gick mot oss, hon stog precis brevid mig och då skrek hon allt vad hon hadde. 
 
Vi sprang ut där ifrån och barnen följde efter, en tjej öpnnade en dörr och vi trodde de va slut. Vi kom upp för en liten trappa och barnen följde efter. Då va de en tjej framför oss som gick med en barnvagn. När vi va halvvägs vid henne så skrek hon + barnen : SPRIIIING. Vi sprang som Idioter upp för trappan och fortsatte skrika när vi kom upp till Entrén. 
 
Läskigasate någonsing, herregud.
 
 




Ditt namn:


E-postadress: (publiceras ej på bloggen)


Blogg/hemsida:


Skriv din kommentar:

Kom ihåg mig?
Tack för din fina kommentar!